A több mint 20 éves szakmai tapasztaltunk mellet, rendelkezünk a legújabb technikai felszerelésekkel is, legyen szó pár másodperces televíziós szpotról, imázsépítő reklámfilmről, vagy egy céget bemutató hosszabb terjedelmű  PR  filmről.

Külön figyelmet fordítunk arra, hogy a legelső ötlettől kezdve végig vigyük, segítsük a megrendelő elképzelését a kreatív tervezéstől kezdődően, a lebonyolításon, a teljes gyártási előkészítés megszervezésén keresztül a forgatásig, majd az utómunkáig. A filmkészítés minden fázisát ismerjük.  Kezdetben együtt ötletelünk a megrendelővel, kreatívan gondolkodunk, forgatókönyveket készítünk, castingolunk, stábot szervezünk, helyszínt foglalunk, beszerezzük a szükséges forgatási engedélyeket. Vágunk, feliratozunk, zenét ajánlunk, és profi animációkat készítünk.

Image filmjeinket jellemzően 3-5 percben, hatásos és nemzetközi színvonalú képi világgal készítjük el, ügyfeleink arculatának és fő üzeneteinek alapos megismerését követően.

Modern kameráink és rutinos operatőreink segítségével broadcast képminőséget biztosítunk. Kreatív animációk, grafikák és effektek készítésében is élen járunk, látványos  és a legújabb kor kihívásainak megfelelő gyors, modern, rövidfilmeket alkotunk, melyek teljes mértékben a megrendelő cég arculatába illeszkednek.

A projektek lebonyolításánál nagy hangsúlyt fektetünk az ügyféllel való szoros együttműködésre, az állandó kapcsolattartásra és az ügyfél igényeinek megfelelő formátumok kifejlesztésére.

A mini filmek üzenete nem direkt módon kapcsolódik támogató kereskedelmi partnerhez, de illeszkedik annak alap gondolatiságához, szempontrendszeréhez, megfogalmazott üzenetéhez. A szponzorszpot kapcsolódásával a műsor rövidsége miatt egyértelműen kiderül, hogy a miniprogramban megfogalmazott érték a támogató számára is kiemelt érték és üzenet. (A sorozat tematikája és üzenete, kifejezetten a megrendelő igényeihez igazítható.) Többféle formátum létezik, ezeket a megrendelővel közösen fejlesztjük. A filmek támogatói szpottal együtt (5-5 sec elején, végén) minden esetben maximum 1 perc hosszúak.

VIDEO EMAIL SIGNATURES

Cégtulajdonosoknak, cégvezetőknek, középvezetőknek

A 21. századra minden abba az irányba mutat, hogy keressük a legizgalmasabb személyiségeket, a hiteles, különleges életutakat. Nagyon felértékelődött a személyiség fogalma. Napjainkban sokkal eladhatóbb egy ember illetve a személyisége, mint egy termék. Szeretünk kukucskálni, imádunk megfigyelni valakit, megtudni egy kis hír morzsát egy-egy celeb életéből. Ugye a bulvár is erre épül? Ha megnézünk egy tehetségkutató műsort, nem a legtehetségesebbeket választják, hanem a legszínesebb egyéniségeket. Egy különleges személyiség, egy különleges élettörténettel a jövő eladható terméke. Most itt az alkalom, hogy te is megmutasd magad!

Képzeljünk el egy rövid portréfilm és egy image film ötvözetét, mely Rólad szól. Az Itzme egy olyan vizuális innováció, mely egy rövid, 1-1,5 perc hosszúságú videóban  mutat be téged, hogy te is megmutathasd másoknak a különleges oldaladat. Egy kulcslyuk melyen keresztül bekukucskálhatnak hozzád, hogy jobban megismerhessenek.

https://i1.wp.com/freerunmedia.hu/wp-content/uploads/2018/04/itzmevegleges-01-1.png?resize=450%2C650

A film mely rólad szól: izgalmas, színes, őszinte, pörgős, extrém, professzionális!

Olyan extrém helyzetek, hobbik, személyes, privát egyénre jellemző tevékenységek bemutatását teszi lehetővé, melyek különlegesek, figyelem felkeltőek,  melyekre büszkék vagyunk, és azt gondoljuk, hogy ezek által szimpatikusabbá, nyitottabbá, elérhetőbbé válunk akár a munkánkban akár a személyes életünkben.

Az ITZME amellett, hogy egy különleges formátumban mutatja be személyiséged, e-mailes levelezésed állandó eleme is lehet. Minden levelezésünk alján előre beállíthatóan szerepel a nevünk a telefonszámunk, titulusunk, elérhetőségünk. A videonévjegy új tartalommal bővíti az információhalmazt, melyet magadról szeretnél bemutatni, valahogy így...

A Freerun Mediát több 10 éves televíziós szakmai tapasztalat hívta életre, azzal a céllal, hogy igényes kreatív produkciókat alkossunk, figyelembe vége a modern televíziózás igényeit, alkalmazkodva a megrendelő elképzeléseihez ismerve a magyar közönségigényeket, állandóan követve a nemzetközi televíziós trendeket.

Milyen szerencséje van azoknak, akiknek a szakmájuk egyben a hobbyjuk is. Mi ezen szerencsés emberek közé tartozunk. A televíziós műsorkészítés tökéletes eszköze az önmegvalósításnak, a kreatív megoldásoknak, az újdonságok kitalálásának, a játéknak. Dolgozunk, hogy magunkat és másokat szórakoztassuk, örömet szerezzünk, informáljunk, bemutassunk, elvarázsoljunk. A jó műsor az, amikor a mi játékunk és a néző ízlése találkozik.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a kreatív, innovatív, egyedi tartalom fejelsztésre. Számtalan saját műsorformátumot fejelsztettünk már ki, követve a legmodernebb televíziós trendeket.

Műsoraink minden olyan igényt figyelmbe vesznek mely a legújabb televíziós műsorok sajátja: gyors, pörgős mégis informatív, egyszerre szolgáltat értékes tartalmat és vizuálsi élményt. Egy alapötletből kiindulva teljes műsorszerkezetet fel tudunk állítani, mely nem hasonlít majd egyetlen másik műsorra sem.

Cégünk grafikai és animációs munkákban is élen jár, oktatófilmjeink animációkkal és info grafikákkal tűzdelve magyarázzák el legbonyolultabb oktatási anyagot is, mindezt egy kreatív műsorszerkezetbe ágyazva.

Ha tudományos- oktatási anyagot  "lefordítjuk" televíziós nyelvezetre, hozzátesszük a megfelelő vizuális eszközöket,  képileg is  különleges, mindenki számára érthető, könnyen felfogható oktatófilmet kapunk.